Location: ROMANIA, Radauti
Interests: Medical news, Finding others, Recruiting, Search candidates
Domains: Medicine
Recruiting
Looking for: Intern Doctor , Specialist doctor
From ROMANIA
Offering jobs in: ROMANIA
Contact
Phone no: 0040-0230564067
Fax no: 0040-0230562636
Email: [email protected]
Skype ID: -
Address: str.Calea Bucovinei ,nr.34A
Web site: www.spitalul-radauti.ro
Contact persons
Dumitru Hurjui
Email: [email protected]
Phone: 0040-0784257005
About us

 

Spitalul Municipal"Sf. Dr. Cosma si Damian"  este situat în str. Calea Bucovinei, nr. 34, Rădăuţi, jud.Suceava . Unitatea este amplasată în partea de est a oraşului Rădăuţi pe drumul naţional Rădăuţi – Suceava, cu ieşire în drumul European E 86.

Obiectul de activitate al Spitalului Municipal Rădăuţi este acordarea de servicii medicale prin internare la pat şi de servicii în ambulatoriul de specialitate.

Misiunea Spitalului Municipal Radauti este aceea de a imbunatati sanatatea comunitatii din arealul pe care il deserveste si de a excela la capitolul Calitatea serviciilor prestate bolnavilor si pacientilor.

De asemenea, Spitalul Municipal Radauti in colaborare cu universitati de prestigiu din tara si din Europa si cu fundatii internationale, cautam solutii concrete pentru asigurarea educarii continue a personalului medical, asigurarea conditiilor optime pentru cercetare si, nu in ultimul rand, asigurarea unui mediu optim pentru desfasurarea in bune conditii a actului medical din punctul de vedere al preventiei, diagnosticarii si tratamentului.

Your account - Login

E-mail Password

Lost password?