Location: Canada, Quebec
Interests: Recruiting
Domains: Other
Recruiting
Looking for: Nurse
From ROMANIA
Offering jobs in: Canada
Contact
Phone no: 001-514 864-9191
Fax no: 001-
Email: https://services.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/coordonnees/courriel.php
Skype ID: -
Address: Montreal
Web site: http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/romania
Contact persons
About us

Ministerul Imigrarii din Quebec (Canada) va organiza in perioada 3-7 noiembrie sedinte de informare gratuite  in cinci orase din Romania : Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi si Bucuresti. Ministerul va fi de asemenea prezent la Targul de joburi Careers in White organizat in data de 8 noiembrie la UMF Carol Davila din Bucuresti.

Daca aveti o diploma in domeniul Sanatatii si doriti sa va continuati cariera in singura provincie francofona din Canada, va puteti inscrie inca de acum pentru a participa la una dintre aceste sedinte de informare gratuite.

Profesionistii cei mai cautati in Quebec sunt, printre altii, asistentii si asistentele medicale, radio-oncologii, radiologii si infirmierele. Pentru a obtine mai multe informatii despre meseriile reglementate si despreordinele profesionale din Quebec, consultati pagina Exigences du marché du travail québécois  (disponibila doar în franceza si în engleza).  Diplomele de medicina generala, medicina specializata, farmacie si medicina dentară obtinute in afara Canadei, a Statelor Unite si a Frantei nu sunt recunoscute de ordinele profesionale din Quebec.

Pentru mai multe informatii si inscrieri : www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/romania

Your account - Login

E-mail Password

Lost password?