Location: ROMANIA, Bucuresti
Interests: Medical news
Domains: -
Contact
Phone no: 004-0742.01.34.55
Fax no: 004-
Email: [email protected]
Skype ID: -
Address: Soldat Vasile Croitoru, nr. 63-65, sector 5, Bucuresti
Web site: http://jurmed-jurnaldesanatate.ro/
Contact persons
Bocancia Raluca
Email: [email protected]
Phone: 004-0742.01.34.55
About us

Prezenta la cele mai importante evenimente medicale nationale, JURMED – Jurnal de Sanatate este o punte de legatura intre comunitatea medicala din Romania si furnizorii de aparatura medicala si medicamente etc. Cu peste 30 de ediții specializate/an, revista va pune la dispozitie noutatile profesionale din domeniul medical, sub cele mai diverse tipuri de continut: articole, interviuri, prezentari de produse, servicii, consumabile etc.

Publicatiile sunt editate anual cu ocazia principalelor manifestari stiintifice derulate la nivel national, pe majoritatea specializarilor medicale. Tematica abordata acopera: metode terapeutice, studii clinice, rezultatele cercetarilor companiilor de profil farmaceutic, produse de ultima generatie dar și legislatia/deontologia profesionala si legaturile intre diversele specializari medicale.

Publicam anual cca 400 de articole, către o audienta formata din peste 30.000 de medici si participam ca Partener Media, sub diverse forme, la peste 150 de evenimente medicale/an.

Obiectivul nostru este sa dezvoltam o viziune noua asupra lumii medicale si a colaborarii medici-furnizori-pacienti.

JURMED – Jurnal de Sanatate este o revista cu distributie gratuita, aparuta in anul 2012. Echipa editoriala are o experienta de peste 10 ani în mass media. Ne puteti citi online, dar si în format print (A4, minim 36 de pagini/editie) la evenimentele medicale majore.

Your account - Login

E-mail Password

Lost password?