Location: ROMANIA, Bucuresti
Interests: Medical news
Domains: Other
Contact
Phone no: 004-031 8053623
Fax no: 004-
Email: [email protected]
Skype ID: -
Address: Grand Offices, Etaj 8, Cam.8.16 Calea 13 Septembrie 90
Web site: http://www.medicalmanager.ro/
Contact persons
CALUSCHI Ionut
Email: [email protected]
Phone: 004-031 8053623
About us

Portalul MedicalManager colecteaza si publica informatii despre cele mai importante institutii si persoane din sistemul medical romanesc: minister, autoritati publice judetene, case de asigurari de sanatate, colegiile medicilor, spitale, clinici, institutii si organizatii de profil, companiile din domeniul medical, organizatii ale administratiei publice centrale si locale.

Devenit cel mai modern si rapid mijloc de transmitere a informatiilor din sfera informatiilor pentru managerii medicali, MedicalManager ofera tuturor institutiilor din acest domeniu un avantaj considerabil: acela de a-si putea face cunoscuta activitatea unui mare numar de vizitatori, in timp real si fara costuri.

De asemenea, MedicalManager este o platforma de comunicare directa intre managerii unitatilor medicale publice si private, conducatorii institutiilor de profil si companiile care ofera servicii si produse din domeniul medical.

De aceea, va invitam sa ne transmiteti informatiile, comunicatele, prezentarile evenimentelor din activitatea institutiei sau companiei dvs. la adresa de e-mail [email protected]. Materialele vor fi prezentate pe site-ul www.medicalmanager.ro.

De asemenea, daca aveti intrebari, comentarii sau sugestii, va asteptam sa ne scrieti la adresa 

Your account - Login

E-mail Password

Lost password?