Location: ROMANIA, Bucuresti
Interests: Medical news
Domains: Other
Contact
Phone no: 004-0754 04 36 50
Fax no: 004-
Email: [email protected]
Skype ID: -
Address: Str. Sf. Elefterie nr.26, sector 5, Bucuresti
Web site: www.qbebe.ro
Contact persons
Paladi Gabriela
Email: [email protected]
Phone: 004-0754 04 36 50
About us

Sa aduci pe lume un copil este un dar, o minune, dar si o mare responsabilitate pe care parintii si-o asuma cu draga inima. Qbebe.ro este revista online dedicata mamelor si viitoarelor mame care inteleg aceasta uriasa responsabilitate si ofera parintilor informatiile de care au nevoie pentru a-si creste copilul frumos si sanatos.

Asa cum orice parinte ghideaza cu atentie, daruire si dragoste pasii copilului lui, in drumul lui in viata, asa Qbebe indruma cu atentie si grija pasii parintilor in cresterea si educarea copiilor. Qbebe nu este un site, nu este un portal, este o revista complexa si completa, care ofera femeilor insarcinate, tinerilor parinti, mamelor si tatilor, informatii utile, practice, interesante si bine documentate. Articolele Qbebe sunt menite sa informeze corect, fiecare dintre ele fiind redactate cu determinarea de a oferi solutii, raspunsuri, idei, trucuri si de ajuta si usura responsabilitatea uriasa a unui parinte.

Qbebe este chiar mai mult decat o revista, este o comunitate de mamici si tatici determinati sa ofere copiilor lor cel mai bun, mai frumos si mai sanatos start in viata. Cu un numar de peste 140.000 de fani pe Facebook si peste 80.000 de abonati care primesc de doua ori pe saptamana newsletterele, Qbebe atinge, ajuta, sustine si felicita zeci de mii de parinti din Romania, care isi cresc cu responsabilitate si dragoste copii.

Intra in comunitatea parintilor informati si responsabili!

Your account - Login

E-mail Password

Lost password?