Location: ROMANIA, Bucharest
Interests: Medical news, Finding others
Domains: Medicine, Other
Contact
Phone no: 004-0 732 072 882
Fax no: 004-
Email: [email protected]
Skype ID: -
Address: Bucharest
Web site: www.undelucram.ro
Contact persons
Tudor Costin
Email: [email protected]
Phone: 004-0 732 072 882
About us

Undelucram.ro a luat fiinta in septembrie 2011 si este un proiect ce isi propune sa gazduiasca informatii despre mediul de lucru din Romania, informatii oferite de catre persoane ce interactioneaza sau au interactionat din punct de vedere profesional cu firme de pe teritoriul Romaniei. Proiectul gazduieste de asemenea informatii de interes public din domenii diferite precum resurse umane, piata locurilor de munca, salarizare etc, informatii structurate atat sub forma de articole, cat si sub forma unor discutii de tip forum.

Undelucram.ro este o platforma unde putem impartasi experienta avuta la locul de munca si unde putem evalua angajatorii si conditiile de lucru pe care acestia ni le ofera.

Ne dorim sa avem un feedback cat mai corect si cat mai apropiat de realitate. De asemenea, ne dorim sa cream un dialog constructiv intre vizitatorii acestui site pentru ca fiecare sa aiba posibilitatea sa isi exprime parerile pro sau contra referitor la diferitele subiecte abordate. Nu lipseste nici implicarea reprezentantilor angajatorilor in speranta clarificarii subiectelor delicate sau a subiectelor cu semn de intrebare.

Undelucram.ro - Sustinem deciziile bune in cariera

Your account - Login

E-mail Password

Lost password?